444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

FNR-X Otomobilinin Patent Başvuruları Yenilendi

Asya Teknik Otomotiv Merkezi (PATAC) Patent Başvurularını Yeniledi

Şanghay'da tasarlanan elektrikli araç konsepti olan Asya Teknik Otomotiv Merkezi (PATAC) tarafından Chevrolet FNR otomobilini tasarlamış ve 2015 yılında sergide gösterilmişti. Otomoblin konsepti şu şekildeydi; otomobilin farları kristal lazer farlar, manyetik hubless tekerlikleri ile elektrikli motordan oluşur. Arabanın içine oturduğunuzda ön camının altında inanılmaz ve tamamen sanal bir gösterge panosu görülmekteydi. Aracın içinde yer alan çeşitli sensörler radarlardan da yararlanarak çevredeki bölgeyi haritalandırmayı sağlar. Böylelikle hedefinize ulaşmak için rotayı en kısa sürede ulaşacak şekilde doğru ayarlar. Koltuklar oldukça konforlu hatta 180 derece dönebilir. Araç otomotik olarak gittiği durumlarda arkadaki kimselerle sohbet edilebilir.
 
 
Chevrolet FNR, ilk defa Auto Shangai fuarında gösterilmişti. Oldukça dikkat çeken görüntüsü ile otonom ve elektrikli arçların bundan sonra gelecekte daha çok karşılaşacağımıza işaret ediyor.  2017 yılında aynı fuarda yerini alan FNR-X çok daha sade ve geleneksel bir görünüme sahip olmakla beraber teknolojisi bir önceki modele göre daha da geliştiği görülmüştü.
 
 
 
Chevrolet FNR FNR 2015 yılında yapılan patent başvurusunu 5 kez  tekrarlanarak uzatılmıştı. Şirketin son yaratıcı ve yenilikçi girişimi FNR-X için de yapılan patent başvurunu yenilemesi FNR modelinde ilerleyen zamanlarda yeni modellerin geleceğinin habercisi.

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>