444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Microsoft Katlanabilir Teknolojisinde Bir Patent Daha Aldı

Microsoft Katlanabilir Teknolojisinde Bir Patent Daha Aldı

Microsoft teknoloji şirketi üretmiş olduğu katlanabilir telefon için almış olduğu patentlere yenisini ekledi. Öncesinde katlanan üç ekran yerine tek bir esnek ekran yaklaşık 360 derece ve tek yönlü açılıp kapanabilen “Andromeda” şeklinde isim verdiği akıllı telefon için patent başvurusu yaptı.

Akıllı telefonlar için kırılan bir ekranın fiyatı yaklaşık yeni bir telefon değerinde olan akıllı telefonların oldukça önemli olan ekranları, normal ekranlar kadar dayanıklı olup olmadığı merak konusu oldu. Microsoft elbette bunun farkında ve esnek ekran sorunu çözüm üreten alternatifleri şöyle açıklıyor. 
 
Telefon büküldüğünde menteşe ve menteşe köprü yapıları ekranın ne kadar büküleceğini belirliyor ve ekranın açık konumda olmasını sağlıyor. Ayrıca menteşe mekanizması ekran katlandığında oluşabilecek ekrandaki aşırı hassasiyeti ortadan kaldırmayı hedefliyor.
 
Henüz piyasaya çıkmayan ürün Microsoft’un patentlerinden birisi. Piyasaya çıkıp çıkmayacağından emin olamadığımız katlanabilir telefon, dev firmanın katlanabilir teknolojisinde çalışmalara devam edeceğinin bir göstergesi olarak görülmektedir.
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>