444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Diyabet Hastalarını Sevindirecek Buluş

Diyabet hastalarını sevindirecek buluş. Diyabet hastaları adına geliştirilen cihaz ile artık diyabetli hastaların da yaşamı rahatlayacak.

Diyabet hastalarını sevindirecek buluş ürünü cihaz, Amerika ve Avrupa’da satışa çıktı. Bu geliştirilen cihaz yani insülin koruma malzemesi diyabet yani şeker hastalarının yeni favorisi şeklinde lanse ediliyor. Şeker hastalığı, yaşam kalitesini indirgeyen bir rahatsızlık. Hastaların yaşamını rahatlatmak amacı ile tasarlanan buluş gün içinde buz torbaları ile insülin taşımayı bitirecek.

Bozulan İnsülinler Yaşamı Tehlikeye Sokuyor

İnsülin hormonu, insülin uygulayan hastalar adına oldukça önemli. Sebebi ise bozulmuş bir insülinin şeker hastası bireyin kan şekerini yükselterek şeker komasına girmesine ve yaşamı tehlikeye sokmasına sebebiyet veriyor.
 
İnsülin uygulayanlar, tüm şartlar altında ve sıcak havalarda insülin kalemlerini güvenle yanlarında bulundurmakta ve muhafaza etmekte zorlanıyor.

İnsülinler Bundan Böyle Güvende

Artık bir yere gitmek diyabet hastaları için sıkıntı yaratmayacak. Onayı yapılan diyabet hastalarını sevindirecek buluşun pek yakında ülkemizde yerini alması bekleniyor.
 
Buluş, bataryaya ya da şarja ihtiyacı olman teknolojisi ile tam 1 yıl boyunca buzdolabı yada normal insülinleri arzu edilen tüm şartlara koruyabiliyor.
 
Sağlığın insan yaşantısında en önemli unsur olması, geliştiren bu buluşun, diyabet hastalarının yaşantısına kolaylık sağlayacağı görünüyor.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>