444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Elektrik Tüketimine Son Verecek Buluş

Elektrik tüketimine son verecek buluş. Günümüzde önemli problemler yaratan enerji sorununa alternatif olabilecek düzenek Türk eliyle yaşama geçirildi. Yurt dışında elektrik ile ilgili eğitim alan buluş sahibi, elektrik şebekesine ilişkili bir elektrik sisteminin, şebekeden güç almadan işlemesine olanak sağlayacağını savunuyor.
 
Elektrik tüketimine son verecek buluşa ad olarak Bahar Enerjisi şeklinde düşünüldüğü ve, elektrik ile işleyen tüm cihazlarda kullanılacak elektrikte tüketimi sıfırlamasından dolayı tüm elektrikli cihazlarda uygulanacağını ifade edildi. 5 sene boyunca buluş üzerinde çalışma yaparak cihazı geliştirdiğini belirtti. 
 
Günümüzde Gravitasyon ve Elektromanyetik alanları çalışmalar yapan ve yeni projelere geliştirmeyi arzulayan buluşçu şu açıklamalarda bulundu., Üretimini hangi hedef doğrultusunda geliştirdiği konusunda elektrik tüketimine son verecek buluş yani  icadım; elektrik şebekesine ilişkili bir elektrik sisteminin çalışması durumunda onun gücü kadar elektrik şebekesinde aldığı enerjiyi sıfırlama özelliğine sahip. Tabiri caizse cihaz elektrik şebekesine ilişkili olan elektrik cihazı işlemeye başladığı zamanda ilişkili olduğu elektrik şebekesinde enerji almadan çalıştığını belirtti.
 
Buluş sahibi, elektrik mühendisliği alanında yurt dışında eğitim aldı. Bir süre yurt dışında çalışma imkanı buldu. Daha sonra Almanya’ da laboratuvar çalışmaları ile uğraşan bir fizik kuruluşunda çalışmaya başlayarak çalışmalarını burada sürdürdü. Bu şirkette Nükleer Manyetik Rezonans (NMR) kapsamında araştırmalarını kayıt altına almasının ardından İsveç’e gitti. Uzun yıllar İsveç’te çalışan buluş sahibi, İsveç’te üretimini yaptığı ve gaz deşarjlı lambaların işlemesi kapsamında etütlerde yer aldı ve bir bulu tasarladım, ifadelerini kullandı. 
 
Yurt dışında bulunan bir üniversitede de araştırmalarda bulunan buluş sahibi, uzun bir süredir elektro manyetik konusunda bir etütte yer alıyordum. Bu amaçla da İsveç’te konu kapsamında akademisyenler ile çalışmalar gerçekleştirdiği belirtti.
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>