444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

MARKALAŞMA PAKETİ

Markalaşma İçin Size Sunduğumuz Fırsatı Kaçırmayın

Hangi sektörde faaliyet gösteriyor olursanız olun, marka değeri müşteriler tarafından mutlaka göz önünde bulundurulur. Marka değeriniz ne kadar yüksekse özellikler müşteri memnuniyeti bakımından müşteriler üzerinde olumlu bir etki söz konusuysa o ölçüde tercih edilen bir firma olursunuz. Kısaca bir şirket başarısı için gerekli olan kurumsallaşmanın en önemli ve ilk adımı "markalaşma"dır. Bu doğrultuda size sunduğumuz markalaşma paketi hazırladık.
 
Günümüzde dünya üzerinde pek çok marka olmuş ya da marka olma yolunda ilerleyen pek çok firma internet üzerinden reklam yapmak için pek azımsnmayacak kadar para harcıyor. Reklam yapmak için çeşitli sosyal medya gereçleri kullanmasına rağmen müşteriler için bir firmaya ait bir web site oldukça güven ve saygınlık veriyor. Kısaca markalaşma yolunda ilerleyen bir firmanın sahip olduğu kaliteli bir website mevcut bir firma marka değerini daha kısa sürede oluşturmayı ve uzun vadede korumayı başarabilecek gibi gözüküyor.
 
Markalaşmış ya da bu yolda ilerleyen firmalara Türkiye'nin önde gelen marka patent firması olan Sistem Patent A.Ş. markalaşma yolunda ilerleyen tüm işletmenin markalarının uluslar arası pazarlara girmelerini destekler. Böylelikle ulusal hatta uluslararası bir marka haline gelmiş markalar ile ülkedeki istihdam ve milli geliri artmasına katkı sağlar.
 
Tüm bu sebeplerden ötürü sizin için bir hazırladığımız markalaşma paketi fırsatını kaçırmamanızı öneririz. Markalaşma pakedinde marka tescil işlemi ile birlikte hediye ettiğimiz domain için web sitesi tasarlamak istiyorsanız artık faklı bir firmaya müracaat etmenize ihtiyacınız yok çünkü web hizmetini sizin için kısa sürede ve uygun fiyata veriyoruz. Web hizmetimiz ile içerik, resim slayt ve banner tasarımı ve daha fazlası tarafımızca oluşturulur ve sizden gelen görsel ve yazılar oluşturulur. Site hizmetimiz için beraber bilgi akışı çerçevesinde işlemler yürütülür ve memnuniyet sağlanmasıyla işlem tamamlanır. Kurumsallaşma yolunda ihtiyacınıza göre verilen hizmetin hacmi değişir. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için bize müracaat ediniz.
Kampanyalar /kampanyalar.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>