444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Bursa Patent

‘‘Patent, Tasarımında bulunan buluşa yada fikri ürüne, bu ürünü üreten kişiye devlet mercileri nezdinde ürün üzerinde tek elden kullanma hakkı sunan sınai mülkiyet hakkına denir. Diğer ifade ile, bir ürün üzerinde hak sahibi olma belgesi, ürünün tapusudur. Tasarlanan her çeşit icat yada buluş üzerinde hak sahipliği olunduğunu gösterir. Patent konusunda ayrıntılı bilgiyi buraya tıklayarak edininiz,. Bursa Patent, Tanımda ifade ettiğimiz hakları elinizde bulundurabilmeniz amacı ile tescil süreçlerinin tümünün buluş sahibi adına yürütmesi hedefi ile Konya ilinde faaliyet gösteren firmalardır. Konya’da faaliyet göstererek patent ve marka tescili hizmeti veren firmalardan Sistem Patent patent ve marka kuruluşumuz 1999 yılından bu günlere patent ve marka tescil işlemleri konularında sizlerin yanında bulunmaktayız.

Bursa Patent firmalarından Sistem Patent marka ve patent tescil hizmetleri firmamız marka ve patent tescil işlemleri konusunda ilk başta marka ve patent araştırmasından müracaat işleminde bulunmaya, tescil edilme aşamasından tescilli patent ve markanın korunmasına, yapılan ihlal suçlarında yasal yollara müracaat etmeden cezai işlemlerin uygulanmasında kadar tüm süreçleri yürütmekte ve gözünüz arkada kalmayacak şekilde en kaliteli ve memnuniyet dereceniz en üst seviyede olacak şekilde 1999 yılından günümüze tescil işlemleri gerçekleştirerek hak sahibi olmanızı sağlamaktayız. Bu hizmetlerimiz yalnızca Bursa ili ile sınırlı kalmamak ile birlikte Türkiye’nin 7 bölgesinde tüm illerimizde en sağlam referanslarımız ile sizlere hizmet sunarak her zaman sizlerin yanınızda yer almaktayız.

Sistem Patent ‘‘ 1999’dan günümüze Fikirlerin Başlangıç Noktası…’’

Sistem Patent şirketimizde aracılığı ile alacağımız Patent tescilinin önemi

Patent teknolojik ilerleme kaydetmenin vazgeçilmez aktörleri arasındadır. Yaratıcı deneyimleri buluş tasarlamaya destek vermede hem de iş dünyasında yer alanlarında da buluşları endüstride kullanmasına olanak veren patent, bir araç işlevinde bulunmaktadır. Diğer bir tabir ile tescil, yaratıcı düşünceleri sermayeyle bir araya getiren, ve bunun yanı sıra fikir sahibini de koruma altına alan bir kalkandır. Patentler, tarım sektörü de dahil olmak üzere sanayi alanlarının tümünde teknolojik gelişme kaydedecek ar-ge faaliyetlerinin meydana gelmesini sağlamaktadır.

 

Teşvik desteği, verdiği koruma ile birlikte, üretim işlemlerinin geniş alanlara yayılması eylem ve verimli rol almaktadır. Belge ile, yaratıcı fikirlerin çalınmasını engellemekte, buluşçunun fikri ve mülki haklarını teminat altına almaktadır. Patent tescili ile, buluş sahibinin izni gözetilmeden diğer kişilerin o ürünün üretiminde bulunması, kullanımda bulunması ve satışını yapması engellenir.

 

Sistem Patent marka ve patent danışmanlık kuruluşumuz, yaratıcı fikirlerinizi güvence altına alarak, tasarımlarınızı sahip olacağınız belge ile sermayeyle bir araya getirmeyi amaçlar. Yeni fikirleriniz bulunuyorsa hiç vakit kaybetmeden kuruluşumuz birlikte çözelim üretelim.

Patent tescilinde önemli noktalar

Tasarladığınız buluşun yeni özelliğine sahip olması gerekmektedir. Yeni ibaresi ile anlatmak istediğimiz, dünya genelinde kamuya arz edileli 1 seneyi aşmamalıdır. Şayet buluş 1 yıllık süresi aşaması durumun artık kamu malı olur. Buluşun ülkemizde yer almaması ve ya ülkemizde üretimi yapılarak satışa sunulamaması, bu ürünün patentine sahip olunabilecek duruma aklına gelmesin. Çünkü dünya genelinde yeni özelliğe daha önceden kimsenin üretimde bulmadığı biri ürün olması gerekmektedir.

Buluş basamağına sahip olması gerekir

Yaratıcı fikrin veya buluş ürününün, bu hususta uzman kişilerin var alan teknik bilgi ve deneyimleri le varamayacağı bir mevkide yer alması buluş basamağı adı verilmektedir.

Endüstriye uygulanma durumunda olmalıdır

Yaratıcı fikrin veya buluş ürününün, tarım sektörü de kapsamada girmek ile birlikte endüstrinin herhangi bir alanında uygulamaya konabilir durumdan olması gerekmektedir. Buluş, nicel ve yarar sağlayacak ürün değeri taşımıyorsa diğer anlamı ile maddi olarak kazanç sağlamayacak ise patent tescili yapılmaz.

HABERLER /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>