444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Adana Patent

‘‘ Patent, Söz konusu bir buluşa veya fikri ürüne, buluş eserini tasarımında bulunan kişiye devlet mercileri nezdinde eser üzerinde tek elden kullanma hakkı temin eden sınai mülkiyet hakkına denir. Yani bir ürün üzerinde hakka sahip olma belge, ürünün tapusudur. Tasarlanan her çeşit icat yada buluş üzerinde hak sahipliği olunduğunu ifade etmektedir. Adana Patent, Bu haklara sahip olabilmeniz adına gereken süreçlerin tümünün buluş sahibi adına yürütmesi amacı ile Adana’da hizmet veren kuruluşlardır. Adana’da hizmet veren firmalardan biri olarak Sistem Patent, patent ve marka kuruluşumuz 1999 yılından günümüze patent konusunda sizlerin yanındayız. ’’

Adana Patent kuruluşlarından Sistem Patent marka ve patent kuruluşumuz patent ve marka konularında tescil işlemlerini sizlerin adına yürütmekteyiz. 1999 yılından günümüze profesyonel ekibimiz ile yılların verdiği deneyim ve kaliteli hizmetimiz ile içinde bulunduğumuz sektörde en düşük oranda ret hükmü ile işimizi nasıl önemsediğimiz ve sizlere ne kadar kaliteli hizmet verdiğimizi göstermekteyiz. Marka ve patent tescil konularında en kısa sürede ve cebinize en uygun fiyatlar ile memnuniyetinizi garanti etmekteyiz. Bu verdiğimiz kaliteli ve verim alacağınız hizmetimizi Adana Patent kuruluşlarından birisi olarak Sistem Patent marka ve patent kuruluşumuz yıllardır Adana’da ve Türkiye’nin 4 bir yanında 81 vilayetimizde patent ve marka tescil hizmetleri vermekteyiz.

Sistem Patent ‘‘ 1999’dan günümüze Fikirlerin Başlangıç Noktası…’’


Bir fikri eser yada bir ürün tasarladınız. Dünya çapında ilk olma niteliği taşıdığına inanmaktasınız. Ürününüzün doğal olarak tek elden faaliyet ettirme ve üretiminde bulunma hakkına elde etmeyi talep edebilirsiniz. Bu hususta Adana Patent kuruluşlarından Sistem Patent marka ve patent kuruluşumuza, tescil hususunda siz değerli buluşçularımıza, patent tescili ve aynı zamanda marka tescili içinde müracaatta bulunarak patent alınmasına yani patent tesciline ve marka tesciline bu tescil işlemlerinden sahip olacağınız haklarınızın korunması adına tüm işlemleri sizlerin adına yürütmekteyiz. Sizler adına ilk gerçekleştireceğimiz uygulamamız ise, tasarladığınız eseriniz patente konu olup olmaması? Çünkü her eser patente konu teşkil etmez. (patent temin edilmeyecek konular ise bakınız…). Eserine patentlenir  konusu kapsamında yer alması doğrultusunda, işlem olarak daha önceki süreçlerde patent alındı mı? yada patent adına müracaat işleminde bulunuldu mu? Tüm bu sorulara yanıt alabilmeniz amacı ile sizlere hizmet vermekteyiz. Gerek Patent gerek marka konusunda şirketimize müracaat etmeniz ile işlemlere başlayabilmemiz için ilk uygulamamız sorgulamadır. Patent sorgulama ve marka sorgulama.


Patent Sorgulaması: Fikri ürüne veya buluş eserine tescil işleminde bulunulması adına gerçekleştirilecek patent müracaatında bulunulmadan, ürüne yönelik daha önceki süreçlerde patente konu olunup olunmadığını bakımında bilgi sahibi olunması adına yapılan araştırma işlemidir. Sistem Patent şirketi olarak bu işlemi hiç bir ücret talep etmeden gerçekleştirmekteyiz.


Marka Sorgulaması: Tasarladığını isim yada işaretin daha önceki süreçlerde tescile yada tescil adına müracaat işlemine konu teşkil edip etmediğinin hakkında bilgi sahibi olunması adına araştırılması işlemidir.


Patent sorgulamamızın sonucu olumlu olması durumda ile birlikte gerekli işlemleri başlatmanız için önümüzde hiç bir yok. Tabi müracaat işleminde bulunabilmemiz açısından şirketimize bir takım evraklar yani patent müracaat evrakları iletmeniz gerekmektedir. Bu evraklar ise altı kısımda maddeler halinde sıralıdır.

 

Müracaat Edilmesi İçin Gerekli Evraklar

  1. Müracaat Dilekçesi
  2. Patent Tarifnamesi
  3. Buluş Talepleri
  4. Buluşa Ait Çizimler
  5. Özet
  6. Müracaat ücretinin yatırıldığı belirten dekont

Sistem Patent Şirketimizden Patent Almanızın Faydaları

  1. Patentler, yalnızca patent sahibine özel, müracaat tarihi itibari ile 20 sene buluşun faaliyeti, üretimde bulunulması ve satışa sunulması gibi haklar verir.
  2. Sahip olunan bu haklar ile, diğer kişilerin buluş ürününüzün ticarette kullanmasını önler, rekabet gücünüzü yükselterek pazarda bir adıma önde olmanızı sağlar.
  3. Gelişmiş ürünler elde etmek adına önemli oranda zaman ve maddi yatırımda bulunmaktadır. Patent koruması ile elde edilen bu haklar ile birlikte, yatırımlarınız adına gerçekleştirilen harcamalarınızı maddi kazanca dönüştürebilirsiniz.
  4. Buluş ürününüze ilişkin üretimde bulunmayı istememeniz durumunda, diğer bir işletme ile lisans ve ya devir anlaşmasında bulunarak kazanç sağlayabilirsiniz.
  5. Patent miktarınız çok olması, paydaşlarınız ve yatırımcılar bakımından, işletmenizin yüksek düzeyde uzmanlığı bulunan ve teknolojik kapasitesinin bir belirtisi şeklinde algılanacak, ve işletmenizin pazar değerinin artmasına katkıda bulunacaktır.
  6. Patent sayınızın fazla olması işletmenize değer ölçülmesinde de hesaba dahil edilecektir. Portföyünüzde yer alan tüm patentler işletmenizin değerinin biçilmesi ayrı ayrı değerlemesi gerçekleşecek ve işletme aktifinize ilave edilecektir. Patent miktarınız fazla olması aynı zamanda marka değerinin artmasında da etkisini gösterecektir.
HABERLER /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>