444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Patent Tescil Firmaları

Buluşlarınız için patent alarak koruma altına almak adına yaptırmanız gereken tescil işlemlerinizi yürütecek bir patent tescil firmalarına müracaat edebilirsiniz. Türkiye’deki patent tescil firmaları içersinde kaliteli hizmeti ile adını duyurmuş olan Sistem Patent şirketimiz, ülkemizin 4 bir alanında 81 ilde patent tescil hizmeti vererek buluşlarınızın patent ile koruma altına alınmasını sağlamaktayız.

Patent tescil firması Sistem Patent şirketimiz, 1999 yılından günümüze yılların verdiği tecrübemiz ve uzman patent ve marka vekillerimiz ile patent ve marka tescili konularında sizlere yardımcı olabilmek için en kaliteli ve profesyonel vekiller ile çalışmaktayız. Patent ve marka ve tescilleri ile ilgili konular için sayfamızı ziyaret ederek daha ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz.
 
Buluşunuza patent alarak yasal anlamda koruma altına almayı talep etmeniz takdirinde patent tescil firması Sistem Patent şirketimizin uzman patent ve marka vekillerimiz, buluşunuzun ve markanızın konusunu ayrıntılı şekilde araştırmasında bulunarak elde edeceğimiz güncel ve en sağlıklı bilgileri tarafınıza ileteceğiz. Araştırma sonucumuzun olumlu olması nihayetinde patentini almayı talep ettiğiniz buluşunuzun patent tescil başvuru işlemini gerçekleştireceğiz.
 
Patent vekili olan Sistem Patent şirketimiz, ilk önce patent haklarının koruma altına alınması bakımından Sinai Mülkiyet Kanunları uyarınca buluşunuzun tescil alıp alamayacağı bakımından inceleme yaparak tarafınıza ayrıntılı bilgiler sunacağız.
Şirketimizin patent tescil uzmanlarımız, buluşunuzun patent alarak tescil işleminde bulunabilirlik özelliklere sahip olduğuna kanaat getirmesi durumunda incelemesi patent sistemi (İncelemesiz Patent Sistemi 10 Ocak 2017 yılında Sinai Mülkiyet Kanunu kapsamında kaldırılmak ile birlikte patent kanunumuzda yalnızca İncelemeli Patent ve kısmen bağlantılı olan Faydalı Model bulunmaktadır.) talebi ile  yönlendirmede bulunacağız.
 
 
Patent tescili işlemi için tarafımıza göndermeniz gereken evrakları ise şunlardır;
 
  • Müracaat dilekçesi (şirketimizden ücretsiz edinebilirsiniz
  • Patent tarifnamesi(Buluş konusunu açıklayan metin)
  • Patent ile koruma altına alınmak istenilen buluşun unsur yada unsurlarını kapsamına alan talep yada talepler
  • Tarifname metninde, talep veya taleplerde atıfta bulunulan resimler
  • Özet

 

 

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>