444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Online

‘‘Marka, bir hizmet veya bir ürünü, diğer şahıs veya işletmelerin ürün ya da hizmetinden farklı bir özelliğe kavuşturan tüm işaretlere verilen isimdir. Marka tescil, bir ürünü yada hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılan ve devlet organları tarafından onaylama işlemine denir. Resmi bir kimlik olmasının yanı sıra yasal bir boyuta sahiptir. Marka tescil online; markaların koruma altına alınmasına yönelik yapılacak tescil işlemlerinin adına müracaatta bulunulması ve akabinde yer alan diğer işlemleri web yani internet üzerinden yapılması işlemine denir.’’

 

Marka tescil online ifadesi anlamında, Canlı Destek, Online Marka Tescili ve web yani internet üzerinden yapılması anlamına gelir. Web üzerinden yapılması hem zaman hem de eksik evrak sıkıntısını ortadan kaldırmaktadır. Marka tescil işlemlerinizi, online marka tescil hizmetimiz ile günümüzde Sistem Patent şirketimizin web sitesi ayrıcalığı ile yapabilirsiniz. Bu hizmetimiz sayesinde markanızı eksiği olmadan ve tam şekilde marka sorgulaması işlemini gerçekleştirerek resmi evraklarınızı ve kimlik bilgilerinizi Sistem Patent Canlı Destek kısmına yer alan alana yazıp göndererek marka tescil işleminiz adına ilk başlangıcı yapabilirsiniz.

Bu konuda en önemli şart doğru ve tescil işlemi yapılabilecek marka müracaatında bulunmaktır. Günümüzde ise piyasa da faaliyete konan ve tescil işlemi tamamlanmış markalara bile müracaat işleminde bulunabilir ve kesinlik bir suret ile tescil işlemi yapılabilir gibi ifadeler marka tescil müracaatı kabul eden kuruluşlar bulunmaktadır.  Önemle belirtelim tescilli markalara müracaat edilemez edilse dahi tescili yapılmaz tüm emekleriniz ve paralarınız heba olur.

Bu firmalar vekil firmalar değil aracı firmalardır. Sistem Patent şirketimiz gibi resmi vekil firma değillerdir. Patent ve marka tescil şirketi olarak müracaat işleminizin yanmaması ve ver ilgili yerler ile yapılacak tüm resmi yazışmaları sizin adınıza Türkiye’nin 4 bir yanından 81 ilde yürütmekteyiz. Marka tescil işlemleri uzun soluklu ve zorlu bir serüven olmasından dolayı ve yaklaşık 1 sene sürmesinin ardından tamamlanması tüm bu işleri resmi bir kuruluş olarak yapmaktayız

Online Hizmetimiz ile Yapabileceğiniz İşlemler

Değerli marka sahiplerimiz ve marka elde eden kişiler bir marka ve patent şirketi olan şirketimize, Online Marka Tescil veya Canlı Destek işlemler adına istemde bulunacağınız istekleri online yani web (internetten) aracılığı ile yapabilmeniz ile beraberinde sizlerin hizmetine arz ettiğimiz alt kısımda bulunan işlemleri de bundan böyle online yani internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz..

Çevrim içi evrak sistemi ile online şeklinde yapılan işlemler doğrultusunda kıymetli zamanınızdan tasarruf elde etme şansınız bulunmaktadır.

Sistem Patent olarak, şirketimizi vekiliniz olarak tayin etmeniz durumunda ise bu online işlemleri  e-imzanız ile sizin adınıza bizzat kendimiz yapabilirsiniz.

Marka Tescil Online İşlemleriniz

  1. Marka müracaat işlemi

Marka Müracaat İşleminin sona Ermesinden Akabinde Yapılacak İşlemler:

  1. Marka tescil işlemi adına müracaat ön yazısı
  2. Ürün listesinde  yer alan noksanlıkların tamamlanması
  3. Marka tescil belge harç tutarının tahsis edilmesi
  4. Tescil belgesinin nüshasının (suret) istemi

Online Marka Tescil veya Marka Tescil Canlı Destek müracaatı ile ilgili tüm sorularınız için bizleri arayabilirsiniz.

Marka, Marka Alma, Marka Tescil, Marka Sorgulama, Marka Tescil Sorgulama, Marka Takibi, Marka Araştırma, Marka Müracaatı, Marka Tescil Müracaatı, Marka Tescil Cezaları, Marka Sınıfları, Marka İtiraz, Marka Yenileme, Marka Dosya Takip, Marka Tescil Canlı Destek, Marka Tescil Danışmalık ​gibi marka işlemleriniz için ​Sistem Patent ​şirketimiz ile  lütfen​ ​iletişime​ ​geçiniz…

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>