444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Firmaları İzmir

‘‘Marka, bir hizmet yada bir ürünü, diğer kuruluşların veya diğer şahısların elindeki ürünlerinden farklı bir yapıya ulaştıran işaretlerin tümüne denir. Marka tescil, bir ürün veya bir hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılınmasını sağlayan ve devlet mercileri tarafından onaylanması sonucunda koruma altına alınmasına denir. Resmi bir kimlik olması ile birlikte yasal bir boyuta sahiptir. Marka tescil firmaları İzmir; Markanın tescil işleminde bulunulması için bu işlemleri yürüten İzmir ilinde hizmet sunan vekil firmalardır. Sistem Patent şirketi olarak İzmir ilinde en iyi hizmeti sunarak siz değerli marka sahiplerimizin marka haklarını en iyi şekilde korumaktayız. ’’

Marka tescil firmaları İzmir Sistem Patent şirketimiz sektöründe daima öncü ve profesyonel hizmet vererek markalarınızı en iyi şekilde korumakta ve savunmasını yapmaktayız.

Marka tescil firmaları İzmir ilinde hizmet veren Sistem Patent şirketimiz 1999 yılından günümüzde değin marka sahiplerinin en kaliteli tescil hizmeti sunmaktadır. Sistem Patent ‘‘1999 yılından beri Fikirlerin Başlangıç Noktası…’’

Tescile konu olan markalarınızın tescil edilmesi konusunda titizlikle marka sorgulamasında bulunmaktayız. Ve işlemimiz karşılığında hiçbir ücret talep etmemekteyiz. Sizler marka konusunda sunduğumuz hizmetlerimizi basamak basamak açıklayalım…

1. Marka Araştırma Aşaması

Markanın tescil edilmesi için daha önceden tescil konusu olup olmadığının araştırması işlemidir.

Markanıza yönelik tescil talebine ilişkin yapılacak başvuru işlemine enstitü tarafından ret hükmü gerçekleşebilir. Bu durum karşısında hem ekonomik hem de maneviyat açısında kayıplar ile karşılaşabilirsiniz. Fakat bu kayıpları yaşamamak ve markanızın daha önceden tescile konu olup olmadığını basit bir işlem öğrenmekteyiz. Bu işlem ise marka tescil araştırmasıdır.

2. Müracaat

Marka tescil müracaatının Sistem Patent şirketimize iletilmesi. Bu işemi sitemizde yer alan marka başvuru formu ile gerçekleştirebilirsiniz.

Müracaat işleminde bulunurken;

  1. Markanın ait olduğu kişi ve kişinin adres bilgileri
  2. Markaya ait bir nüsha
  3. Özel bir vekaletname gerekmektedir.

Markanızın, başvuru işlemi gerçekleştirdiğiniz saatten başlayarak yasal olarak korunmaya alınacaktır. Fakat marka tescil işlemleri 1 yıl gibi uzun bir zamanın ardından sona ermektedir. Bu zamanda, ilk 5 ayda marka şekli incelemesi ve tescil işlemi prensip analizinde bulunulacaktır. Bu süreçte markanız kabul edilmesinin yanında ret hükmü de uygulanabilir.

3. Marka Bülteninde Yayını Ve İtiraz Aşaması

Müracaatın onaylanmasının ardından enstitü markayı resmi marka bülteninde, diğer marka sahiplerinden gelebilecek itiraz işlemleri doğrultusunda 3 aylık bir süre ile yayınlar.

4. Enstitünün Markanın Tescil Hükmüne Varması

Markaya, diğer marka sahipleri tarafından itiraz süresi kapsamında itiraz işleminde bunulmaması durumunda enstitü markanın tescil hükmüne karar verir. Bu kararı Enstitü Sistem Patent şirketimize bildirir.

5.Tescil Belgesi Adına Tescil Harcının Yatırılarak Belgenin Temin Edilmesi

Enstitü, tescil hükmüne karar vermesi ile birlikte, marka sahibi tescil belgesi harç tutarını Sistem Patent şirketimizin hesabına yatırır. Ortalama olarak 2 aylık süre akabinde markaya ait tescil belgesi şirketimiz tarafından marka sahibine gönderilir.

Marka, Marka Alma, Marka Tescil, Marka Sorgulama, Marka Takibi, Marka Araştırma, Marka Tescili Online, Online Marka Müracaatı, Marka Tecili Müracaatı, Marka Tescil Cezaları, Marka Sınıfları, Marka İtirazı, Marka Yenileme, Marka Devri, Marka Dosya Takip, Marka Tescil Canlı Destek, Marka Tescil Yenileme, Marka Vekilliği, Marka Avukatlığı, Marka Uzmanlığı, Marka Ücretleri gibi tüm marka işlemleriniz için Sistem Patent şirketimiz ile lütfen iletişime geçiniz...

 

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>