444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil Hizmet Bedeli

‘‘Marka, bir hizmet yahut ürünü, diğer şahıslar yahut işletmelerin ürün yada hizmetinden farklı kılan tüm işaretlere denir. Marka tescili, bir ürünü yada hizmeti diğer benzerlerinden farklı kılan ve devlet organları tarafından onaylama işlemine denir. Resmi ve yasal bir kimliktir. Marka tescil hizmet bedeli: Hazırlanan markaların koruma altına alınmasına yönelik yapılacak tescil işlemleri sırasında bu zorlu süreci tamamlanması adına bir vekil firmanın tayin edilmesi ve bu tescil işlemin yer alan tüm süreçleri firmanın yürütmesi doğrultusunda yapılan hizmet adına talep edilen ücrete verilen isimdir. ’’

Marka tescil hizmet bedeli olarak, tescil hizmeti karşısında tüm aşamaların tamamlaması için vekil firmaların tayin edilir. Bu süreçler tamamlandığında firmalarda işlem bedeli talep eder. Lakin bu konuda vekil firmalar arasında bu bedeller yani ücretler değişme göstermektedir. Tescil hizmeti alacağınız vekiliniz belirlemede en can alıcı nokta ise vekil firmanın profesyonelliği ve işini ustaca yapmasıdır. Bu konuda daha ayrıntılı ve verim alabileceğiniz bilgiler adına Sistem Patent şirketimiz ile iletişime geçiniz…

Sistem Patent ve Marka Tescil Hizmeti

Marka tescil işleminiz Sistem Patent vekil firmamız tarafından gerçekleştirilmesi, markanız ile alakalı olarak oluşabilecek yasal anlamda itiraz ve hukuki işlemler hakkında destek alabileceğiniz tecrübeli ve bir o kadar profesyonel bir vekil firmadasınız.

Tescil işlemi yapılacak olan markanın, marka tescil işleminin tamamlanması hedefi ile yapılacak müracaat işleminden evvel marka veri kaynaklarından ayrıntılı olarak marka araştırılmasını yani marka sorgulamasını yapacağız.

Tescil işlemi gerçekleşecek olan markanızın, marka tescil işlemi müracaatı öncesinde hangi marka sınıfında yada hangi marka sınıflarından tescil işleminin gerçekleştirileceği  konusu marka vekili Sistem Patent şirketimiz vasıtası ile kararlaştırılmasınız. Sonraki süreçlerde yaşanma ihtimali bulunan hak kayıplarınızı önlemekteyiz.

Marka tescil işlemi müracaatında geç kalınması yada marka tescil işlemi müracaat evraklarında eksik belgelerin olması, müracaat işleminin olumsuz şekilde sonuçlanmasına neden olmaktadır.

Markalara ait tescil işleminin tamamlanması ortalama olarak 9 ay ile 12 ay arası sürmekle birlikte beraber devamlı olarak marka takip işlemi yapılmalı eksik olan bir evrak, askıya alınma  ve gelen veya gelebilecek itiraz aşamalarını kontrol altında tutmaktayız.

Marka tescil işlemi için yapılan müracaat işleminde sırasında markaya karşı itirazın gelmesi veya markaya ait olarak bir ret kararına itirazda bulunulmaması markanın tescil işleminin tamamlanmaması yada eksik tescil edilmesi gibi durumlara sebebiyet vermektedir. Sistem Patent şirketimizi Marka Vekiliniz olarak atamanız ile tüm bu yürüteceğimiz hizmetlerimiz karşılığında kesenize uygun cüzi bir bedel talebinde bulunmaktayız.

Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>