444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Tescilli Marka Sorgulama Nasıl Çalışır?

Markalar Türkiye de tescil edildikten sonra resmi olarak gazetede yayınlanır. Türk Patent Enstitüsü tarafından yayınlanan bu gazetelerden tescilli markalar araştırılabilmektedir. 

Teknik olarka bir markanın gazateden araştırılması zor ve meşakkatli bir iştir. Zira yaklaşık Sekizyüzbin marka araında (2015 verileri)
 
Sadece var olup olmadığının araştırılmasının bile aylar alabileceği muhakkaktır. Teknolojik gelişme ile vertabaları kullanımı ile markalar binlerce verişş arasında çok kısa bir sürede sorgulaması yapılabilmektedir. Sadece sorgulama burada yeterli olmayacaktır akılla marka sorgulaması ile yani markanın benzer olabilmesi de bu sorgulamlardan rahatça bulunabilmekte ve tescilli marka koruması rahat bir şekilde yapılabilir.
Sistem Patent Marka sorgulamasını kendi bünyesinden 2014 yılı itibariyle sizlere de açabilen tek firma olma gururunu yaşamaktadır. Arama sorgulaması ve program kodlaması çok ciddi bir altyapı ile sizlerinde kullanımdadır Tescilli marka veritabanına ulaşmak için tıklayınız.
 
Sık Sorulanlar /ss.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>