444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Samsung’tan Bükülebilir Telefona Bir Patent Daha

Samsung’tan bükülebilir telefona bir patent daha. Güney Kore’li teknoloji devi, 2018’de ilk katlanabilir akıllı telefonunu kullanıcıların huzuruna çıkarmayı planlıyor. 
 
Samsung’tan bükülebilir telefona bir patent daha. Firmanın peşi sıra aldığı patentler bir nevi Nokia’nın kapaklı telefonlarını hatırlatıyor. Günümüzde daha çok MWC, 2018 yılında görücüye çıkartılacağı Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ile karşımıza gelen firma, buna ilave olarak katlanabilir akıllı telefon Galaxy X’ de çalışmalar yapıyor. 
 
Bu cihazların 2018 yılında önemli kişilere sunulacağı aktarılırken, şimdi ise karşılaşacağımız gelen ve bizi geçmişe döndüren bir patent bulunuyor. Gün yüzüne çıkartılan patent, genel anlamda ZTE Axon M‘i anımsatan bir telefon ile karşılaşacağız. Menteşelerden oluşan telefonun patent görseli, pek de hayal edilen katlanabilir akıllı telefon tarzı değil.
 
İnce çerçeveleri ile açıldığında geniş bir alan açacak biçimde çizilen bükülebilir telefon, Axon M’den farkı ise ekranları içe gelecek türde kapanıyor. Bu özellik ile ekranları daha iyi korumayı amaçlanmış şeklinde görünen firma, patent ayrıntılarında pek çok teknolojiden bahsediliyor. Bu teknolojilerin ikinci ekranın olu olmayacağını algılayabileceği ifade ediliyor. Bu durumda herkesin düşünebileceği gibi pil tasarrufu açısından oldukça önemli.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>