444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Canon Ezber Bozacak Patent Aldı

Canon Ezber Bozacak Patent Aldı

Canon ezber bozacak patent aldı. Fotoğraf sektörünün duayen firmalarından Canon, bu kez aldığı enteresan bir patent ile adından söz ettiriyor. Dev firma aldığı bu patentini hayata geçirirse, DSLR fotoğraf makine kullanıcılarının tecrübesini tümden değişebilir.
 
Canon şirketinin sürekli patent almasıyla ilerliye dönük yapmış olduğu yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Dev firma ileride hedeflediği oldukça hareketli bir DSLR ekranına almış olduğu patent ile bir adım daha yaklaştığını gösterdi. Fiyat açısından uygun olan DSLR fotoğraf makinelerinin ebatları küçüldüğünden dolayı ekranları büyüyemiyor. Firmanın aldığı bu sefer aldığı patent, profesyonel cihazlardaki üst seviye modellere yönelik. İleriki zamanlarda profesyonel kullanıcılara daha geniş bir görüş açısı sunmayı isteyen dev firma, ekranı büyütmeyi aynı zamanda hareketli duruma getirmeyi hedefliyor. Patente göre yukarıya doğru katlanma özellikli bir dokunmatik ekran hedefleyen firma, bu özellikle yetinmiyor. Patent çizimlerinde, yukarıya doğru katlanan ekranın üst kısımda da hareket halinde olabileceği net olarak görünüyor.

Firma Bu Patent İle Süreçte Değişikliğe Gidebilir

Bu tür bir yapının hayat bulması, fotoğraftan ziyada video kayıt adına akla yatkın. Günümüz fotoğraf makineleri oldukça güzel video çekiyor. Bu tür hareket özellikli bir ekran ile videonun çok basit şekle gelebileceği ifade edilirken, firma ekranı 1D ile 5D serisine getirmeyi hedefliyor. Bu gövdesel düzenlemenin yapılacağını tarihi henüz bilinmiyor.
 

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>