444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Kaybolan iPhone'ları Kolay Bulduracak Patent

Kaybolan iPhone'ları Kolay Bulduracak Patent. IPhone akıllı telefonların kayboldukları zaman kolay bir şekilde bulunmasını sağlaması amacı ile yeni bir teknoloji dizayn eden Apple, cihazına patent aldı.

Kaybolan iPhone'ları Kolay Bulduracak Patent, Apple, Find My iPhone ve ya iPhone'umu Bul özelliği sayesinde, telefonunuzu yitirdiğinizi ve bu durumu fark etmeni halinde ister konumunu görebilmeniz isterse de kilit ekranına bulan şahıs adına bir mesaj iletmenize yardımcı olan iyi bir uygulama. Fakat bu özellik telefonunuzu kaybettiğiniz anlamadığınız zaman faydası olmuyor. 
 
Cihazınızı kaybettiğinizi anlamadığını zaman devreye giren bu patent özelliği: "Kayıp bir cihazı tespit eden dürüst bir insanın telefon kilitli durumsa bulunması durumunda telefonun sahibine gelmesi yok denecek kadar zayıf. Yeni teknoloji ile birlikte, telefon sahibinin daha evvelden seçtiği bir birey, cihazın kilitli durumdayken bilen bulan kişice aranabilecek ve bu özelliği sayesinde telefonun bulunması mümkün olacak. "
 
Belirtildiği gibi, yitirilen telefonu bulan birey, kilit ekranında evvelden seçilmiş bireyi aramak amacı ile bir seçenek ile karşılaşacak. Bu işlem adına herhangi bir şifre girişi yada cihazın kilidini açmaya gerek kalmayacak. 
 
Günümüzde ise bu özellik var lakin eski yöntemin bulunabilmesi, cihazın elinde olan bireyin iPhone ile ilişkin bilgisi olması gerekmektedir. Eski yöntem, acil şahıslara erişim sağlamak amacı ile kilitli cihazda "Acil" tuşuna dokunmak, daha sonra "Medikal Bilgiler" alanına giriş yaparak evvelden seçilen bireylere erişmek tarzı bir işlemlerin yapılması lazımdı. Yeni alınan patentte ise cihazlara eriştiğiniz bu basamakları gayet rahat olmasını sağlayacak.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>