444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

İnsanların İç Organlarını Gösteren Kamera Geliştirildi.

İnsanların iç organlarını gösteren kamera geliştirildi. Geliştirilen bu buluş, doktorların incelemede bulundukları zaman endoskop tarzı tıbbi cihazların insan vücudunda ilerlemesine ve doktorların organları izlemelerine yardımcı olacak.

İnsanların iç organlarını gösteren kamera geliştirilmesinin yanı sıra günümüzde tıp sektöründe günümüze genellikle fazla maliyeti olan mr gibi tomografi gibi teknolojik cihazlardan uygulanıyor. Geliştirilen bu buluş, vücudun içinde yer alan ışık kaynaklarını belirliyor. Bu şekilde endoskop cihazının uzun esnek tüpünün ışıklı kısmı belirlenerek, kayıt altına alınan ilerleme gözlemlenebiliyor.

Buluşu yani İnsanların iç organlarını gösteren kamerayı geliştiren akademisyenler, bu cihazın farklı şekillerde yararlanabilme potansiyeli bulunmakta. Cihazın yerinin belirlenmesi, sağlık hizmetlerinde uygulanan pek çok uygulama adına kritik önemi bulunmakta olduğunu belirtti. Uygulanan ilk tetkikler, prototip buluşun, normal şartlarda dokunun 20 cm altına değin nokta ışık kaynağını belirleyebildiği ifade edildi.

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>