444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple da giyilebilir teknoloji piyasasına adım atıyor

Apple'da giyilebilir teknoloji piyasasına adım atıyor. Apple, aldığı patent ile birlikte giyilebilir teknolojiye yönelik piyasaya yer alabileceği söylentilerin yayılmasına neden oldu. Özellikle son zamanlarda hızla yayılan VR teknolojisi alanına adım attığı ve bu teknoloji piyasasında yer alacağı konusunda söylentiler mevcut.

Apple'da giyilebilir teknoloji piyasasına adım atıyor. Google ve Samsung, son dönemde herkesin adını duyduğu VR giyilebilir(sanal gözlük) teknoloji pazarında gelişme gösterirken Apple gibi dev şirketleri geride bıraktı. Apple rakiplerinin hızına yetişebilecek mi ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Apple'ın VR teknolojide çalışmalara yoğunlaştığını başvurusunu yapmış olduğu patentlerden anlıyoruz.Apple kullanıcılarının beklentileri yüksek; Samsung gibi dev firmanın yapmış olduğu VR sanal gözlük teknolojisinden daha ziyade gelişmiş ve sıradışı bir sanal gözlük şeklinde.
 

Apple'ın VR piyasasında olacağının bir Kanıtı Daha

 
Apple, giyilebilir teknolojilerden biri olan VR için alanında kendini kanıtlamış çalışan aldı. Ayrıca personelleri bu alanda Üniversitede belirli süreliğine eğitim aldı.En önemlisi de almış olduğu ve almaya devam ettiği akıllı gözlük patentleri.
 
Patent ve patent tescili konusunda merak ettiklerinizi sayfamıza ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>