444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple’den Önemli Bir Patent Daha

iPhone’lara önemli bir patent daha. Apple, iPhone'da uzun süredir kullandığı parmak izi sistemine oldukça önem teşkil eden bir görev daha yüklemeyi planlıyor.

iPhone için önemli bir patent daha alan Apple da içinde olmakla beraber bu sektördeki bir çok firma, ürünlerinde özellikle yazılım desteği ile acil durumlarda kullanabilecekleri alternatifler sunuyor. Fakat görülen o ki Apple, bunu daha tek düze getirmek ve daha hızlı ulaşım olanağı vermek amacı ile değişik alternatif arayışında. Dev firmanın aldığı son patent bize bunu gösteriyor.
 
Uluslararası patent ofisinden gelen patent müracaatına bakılacak olursa bu dev firmanın parmak izi tarayıcısı gibi bir biyometrik sensörü, acil durum sistemini harekete geçirmek amacı ile uygulamaya koyacak. Bunu yapacak mı? ya da Touch ID'ye mi adapte edeceğini şu anlık bilinmiyor.
 
Asıl olan söz konusu patente 2013 yılının mart ayından müracaat edilmiş. Gün yüzeyine çıkan patente bakarsak, belirli komutları yürüten sensörde uygulanan frekansı, gücü ve parmak izini tanımlayabilen bir sistem uygulanacak gibi gözükyor. Bu durum günümüzde Touch ID’ de kullanımda. Müracaat edilen patentin güncel şekline, acil durumlarda nasıl davranacağımıza yönelik yeni bilgiler ilave edilmiş.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>