444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Türkiye Organizasyonu

 ‘‘ Bir ilki imza atılarak Marka Türkiye organize edildi. TİM, 2023 ihracat hedefleri kapsamında bu organizasyonu düzenleyerek, Türk işletmelerin küresel marka olma yolunda atacağı adımları Marka Türkiye organizasyonu ile hızlandırmayı hedeflediğini belirtti. ’’
 
Marka Türkiye Organizasyonunda konuşan TİM Başkanı, dünya genelinde Türk malı denildiği zaman insanlara kalite ve güven veren bir algı yerleştirmeliyiz. Bunu başarabilirsek küresel olarak markalarımızı çok daha basit oluşturabiliriz. Organizasyon ile hedefimiz, Türk işletmelerin küresel markalaşma adımlarına ile hız vermeyi istiyor.
 
2 gün süren etkinliğin açılış konuşmasında, milli hedef durumuna gelen 2023 hedeflerine varmanın yüksek katma değerden geçtiğini, hedefe nail olmak adına 4 ana ilkenin bulunduğunu, bu ilkelerin Ar-Ge, inovasyon, markalaşma  ve tasarım olduğu aktarıldı.
 
Organizasyonda, katma değerin yükselişine sağlayabilmek adına markalaşmanın önemli bir konuma geldiği aktarılırken, dünya ekonomileri gelişerek ilerleme kaydediyor, rekabet ise günden güne daha da sert şekle geliyor. Markalaşma ise bizi rekabette bir adım öne geçirecek en önemli kozlardan bir tanesi. İhracatın paydaşları içinde bir marka kültürü oluşturmayı arzuluyoruz. Ülkemizi, Türkiye'nin markalarını, marka adayı ürünlerimizi dünyaya anlatmak adına ortak bir akıl geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla ilk defa bu tür organizasyonu düzenliyoruz. Hem endüstrimizde hem de hizmet alanında bilinç seviyemizi üst taraflar eriştirmek gerekiyor. Dünya genelin Türk ürünü denildiğinde, insanların akıllarında kalite ve güvenilirlik algısını oluşturmamız gerekiyor. Bunu başarabilirsek küresel olarak markalarımızı çok daha kolay elde edebiliriz, açıklamaları yapıldı.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>