444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Elektriği Yer Çekimden Üreten Buluş

‘‘ Oto yedek parça işinde çalışan esnaftan elektriği  yer çekiminden üreten buluş. Yedek parça işi ile uğraşan buluş sahibi Bilek, yer çekiminden faydalanılarak bir nükleer santrallere kıyasla daha fazla enerji temin edebilen proje tasarladığını iddia ediyor. ’’
 
Buluş sahibi, yer çekiminden elektrik elde edebilecek bir proje gerçekleştirdiğini iddia ediyor. Bu cihaz ile beraber gerek ülkemizde gerekse dünya genelinin her alanında elektrik enerjisinin bundan böyle ücretsiz olacağını iddia etti.
 
Özel bir işletmede çalışan buluş sahibi, elektriği yer çekimden üreten buluşunun uzun yıllar boyunca çalışma özelliği bulunduğu belirtti. Buluşunun nükleer santrallere kıyas ile daha çok enerji temin ettiğini iddia ediyor. Buluş sahibi, elektriği sadece sürekli enerji santrali tasarımı ile yer çekiminden temin ettiğini dile getirdi. 
 
Bu tarz fikri kitap okurken aklına gelen mucit, 12 senelik bir çalışmanın ardından tasarımını tamamladığını belirtti. Üretiminde bulunduğu cihazı sayesinde gerek ülkemizde gerekse dünyanın her bölgesinde elektriğin bundan böyle ücretsiz olacağını dile getirdi.
 
Buluş sahibi, cihaz gücünü yer çekiminden temin etmektedir. Elektriğimizi çekim kuvvetinden sağlıyoruz. Yer çekimi sayesinde sıvının dönüştürme kuvvetinden faydalanmaktayız. Devamlı bir döngü oluşuyor. Oldukça yüksek oranda durgun sıvı jeneratörlerden geçerken yüksek seviyede enerji temin ederek şehir şebekesine dağıtıyor. Buraya dağıtılan sıvı üst depoda kendisine bağlı bulunan çevrim sistemi sayesinde kendi enerjisini kendisi temin ederken, en üst depoya ileteceği enerjiyi kendisi temin ediyor. Kendi elektriğini bizzat kendisi temin üreten sistem, sessiz, çevreyi kirletmeyen, devamlı ve sabit elektrik temin eden, ısı oluşturmayan, yakıta gereksinim duymadan, bağımsız ve kapalı devre işler, şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>