444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Hastalık yapan virüsler birbiriyle irtibattalar

‘‘İsrail’de gerçekleşen çalışmada virüsler ile ilgili çığır açacak bir gerçeği keşfetti. Gerçekleştirilen çalışmada, virüslerin diğer virüsler ile irtibata geçebildikleri keşfedildi.’’

Gerçekleştirilen çalışma sonucuna göre virüsler birbiriyle iletişim sağlayabilir. Bu duruma göre virüsler enfeksiyon dönemlerinde kendi aile fertlerini o alana alabilir. Araştırmaya göre virüsler yer aldıkları alana, kendi çocukları ve akrabaları ile irtibat sağlayan bilgi molekülleri dağıtıyor. Virüsün hısımları ve çocukları ise bu bilgileri algılayarak çözümde bulunabiliyor.

Ekip Tarihe Geçebilir

Araştırma ekibi bakteri elde etti. Bu bakterileri virüslere aşıladı. Araştırmanın akabinde ise virüsler ortamlara konuldu. Virüslerin konulduğu alanlar analiz edildi.

Buluş sahipleri araştırma sırasında virüslerin bıraktığı moleküller aracılığı ile bir sonraki jenerasyonda hısımları ile bile irtibata geçebildikleri keşfinde bulunduklarını ifade ettiler.

İrtibat Kodları Çözülmesi Durumunda Tıpta Devrim Olacak

Virüsler arasında yapılan istibadın kodlarının çözünebilmesi ile birlikte, insanoğlu virüslere karşı olağan üstü bir zafer kazanacak ve hastalıkların çoğalmasında kontrolü sağlayabilecek.

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>