444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Kıbrıslı Gençten Kansere Karşı Mucize Buluş

‘‘Kıbrıslı genç, kansere karşı umut olabilecek mucizevi bir buluşa imza attı. Kıbrıs vatandaşı geçen buluşçu kanser hastalığına karşı bir başarıya imza attı. ’’

Kanser gerek Kıbrıs’ta gerekse dünya genelinde bir hayli sık karşılaşılan hastalıkların en başında geliyor. Genellikle vefat sebepleri sıralamasında da ilk basamakta yer almakta. Genç kaşif, kanserin insan bedenine dağılmasını engelleyecek bir hücre buldu. Bu buluşunu da patent alarak taçlandırdı. Sırada ki hedefi ile, ilacın imalatı adına bir ilaç firması anlaşması.

Şu an ülkeler arası Kıbrıs Üniversitesi’nde kanser hakkında yüksek lisans eğitimi alan buluş sahibi İngiltere’deki eğitimi esnasında “Nano Floro Tricyclohexane” isimli buluşu bilim dünyasında beğeni aldı.

Buluş sahibi buluşu için şunları aktardı.

Buluş sahibi, buluşu ile alakalı olarak tüm standardı temin ederek yayınlanması adına akreditesini yaptırdı. Buluşu, 2016 yılından beri yayında.

Buluş sahibi, buluşunun faydaları anlatan buluş sahibi, keşfettiğim ilaç, kanser hastalığının bedende dağılmasını engelleyecek bir molekül niteliğindedir. Kanser hastalığı tüm çeşitlerinin tedavisinde uygulanabilir. Dirence dayalı olmasından dolayı ışın tedavisinin ardından kemoterapi tedavisi uygulanacak ya da kanser ilaçları ile birlikte uygulanabilecek. Kanser hastalığı tedavisi ile direnci bertaraf etmek adına her türlü ilaç ile birlikte ilave tedavisi şeklinde dağılmayı engellemek hedefi ile kullanılabilecek, şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>