444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple, Touch ID’nin Patenti Sahibi Oldu

‘‘ Apple’ın sahip olduğu Touch ID patenti ile beraber 2017 yılında çıkması tahmin edilen iPhone modelleri adına artık Home tuşu olmayağı kesinlik kazandı.’’

Apple, 2017 yılı için iPhone modellerinde Home tuşunun tekranla birleştireceği dedikoduları biraz daha netlik başladı. Apple’ın bu adımı 2017 yılında uygulamasına neredeyse kesin diyebiliriz.

Geçen zamanlarda benzer teknolojiyle birlikte bir patente şahit olmuştuk. Fakat bu konseptle Apple’ın sahibi olduğu patent, parmak izinin yalnızca belirli bölge üzerinde değil tamamen tüm ekranda olacağını belirtmektedir.

Sahip olduğu Touch ID patenti ile beraber Apple’ın bundan sonra üreteceği iPhone telefonlarında parmak izi okuyucusunu ekranda istediği alana koyabileceği gibi Home tuşu artık yer almayacak.

Patent, Ar-Ge Teşvikleri, Buluşlar, Patentli Buluşlar, Teknoloji, Patentli Teknoloji sektörlerinde ve Patent ihlallerine Karşı Açılan Davalarda yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem patent web sayfamızı ziyaret ediniz...

 

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>