444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Panasonic'ten Devrim Gibi Buluş

‘‘ Esneyebilen telefon bataryası üretildi. Panasonic'in ürettiği yeni esneyebilen bataryalar sayesinde, kavisli telefonların esneyabilen yapıya sahip olmadıklarından dolayı yüksek kapasiteye sahip bataryaları yerleştirememe sorunu yaşanıyordu. Artık Bu sorun tarihe karışacak görünüyor. ’’

Akıllı telefon ve özellikle saatlerde kavisi bulunan yapıya geçiş sürerken bu ürünlerde yaşanan en ciddi sorun pil kapasitesinin kısıtlı olmasıydı. Bunun sebebi ise, bataryalar esneyebilen yapıya sahip olmadığı için kavis özellikli ürünlere yüksek kapasiteye sahip bataryaları takmak mümkün olmuyordu.

  Panasonic'in ürettiği yeni esneyebilen batarya ile bu problem tarihin tozlu sayfalarında yerini alacağı görünüyor.

Panasonic, ürettiği yeni lityum iyon pilin ne derecede kıvrılırsa kıvrılsın yada bükülürse bükülsün, içinde bulunan şarjın % 95 'inden fazlası muhafaza etmeye garanti ediyor. Esneyen batarya, bu özelliğinin yanı sıra, plastik dış yapısının arz ettiği güvenilir yapısı sayesinde rahatlıkla şarj edilebiliyor.

Esneyebilen batarya yeni ürün olmasından dolayı, şuan esneyen bataryaları akıllı telefonlarda kullanmayacağız. Buna karşın tasarlanan esneyebilen bataryaları 40 mm x 65 mm ebatlarında olmakla birlikte en geniş hacimlisi yalnızca 60 mAh'tır.

Yetkililer, önümüzdeki süreçte düşük kapasitesi bulunan bu esnek pilleri akıllı saatlerin kayışlarına yerleştirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

Patent, Ar-Ge Teşvikleri, Buluşlar, Patentli Buluşlar, Teknoloji, Patentli Teknoloji sektörlerinde ve Patent ihlallerine Karşı Açılan Davalarda yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem patent web sayfamızı ziyaret ediniz...

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>