444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple, Bu Sefer Çanta Patenti Aldı

‘‘ Teknoloji sektöründe dev şirketlerden biri olan Apple, bu sefer çanta patenti aldı. Apple’ın patentini aldığı ürün ilk görünüşte basit gibi duruyor. Oysaki Apple şirketinin yararlı bir iş peşinde olduğu görülüyor. ‘‘

Silikon Vadisi, dünyayı değiştiren teknoloji sektöründe yaşanan gelişmelerin büyük bir bölümüne ev sahipliği yapmakla birlikte ara sıra tahmin edilmesi gerçekten güç, basitliğiyle şaşkına çevirecek patentlere de şahitlik yapabiliyor. Teknolojide lider konumda olan Apple şirketi, sektöre Farklı Düşün sloganıyla girerken yeni aldığı bir patent tam da buna slogana bir örnek oluşumunda.

2016 yılının mart ayında dosyalanan ve geçtiğimiz günlerden duyrulan bu yeni teknoloji ürünün gayet basit bir ismi var ÇANTA. Kağıt Çanta şeklinde ifade edilen bu yeni teknolojik ürününün materyalin yüzde 60’lık kısmının tüketim sonrası içeriklerden faydalanıldığını ve beyaz katınında ağartılmış sülfat kağıttan meydana geldiği söyleniyor.

Bu patent, görsel bakımdan ayrıntılı bir şekilde ifade edilmekle birlikte, neredeyse bir kağıt çantada olabilecek tüm özelliklere sahip gibi duruyor. Bu Kağıt Çanta, yüzde 60'lık bir oranda geri dönüşümle kazandırılmış materyaller barındırmakla beraber, Apple şirketinin çevreye karşı duyarlı olması önemli bir adım attığını aktarabiliriz.

Patent, Ar-Ge Teşvikleri, Buluşlar, Patentli Buluşlar, Teknoloji, Patentli Teknoloji sektörlerinde ve Patent ihlallerine Karşı Açılan Davalarda yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem patent web sayfamızı ziyaret ediniz...

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>