444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple’ dan Kitap İmzalamaya Son Verecek Bir Buluş

Son derece popüler olan kitap imzalama dönemi Apple buluşu ile daha farklı bir hal alacaktır. Apple tarafından açıklanan kitap imzalama işlemi hakkındaki buluşta, kitap okurlarının dijital kitapları imzalatabilecekleri buluş ile yaygın kitap imzalama tarzı farklılaşacaktır.

Patent başvurusunun yapılması ile paten belgesi almayı hak kazanan buluşta, kitap yazarlarının kişisel dijital imzalarını oluşturarak kitapları dijital olarak imzalayacaklar. Kişisel imzalarını bazı platformlara aktarıp yüzbinlerce kitap okurlarının kitaplarına yüklenilmesi sağlanacak.

Bu sistemle birlikte zaman ve mekân fark etmeksizin yüzbinlerce kitap tutkunu okurlar yazarlar ile duygusal bağlantı kurabilecekler, dijital imza ile birlikte yazarın okura özel ifade edebileceği kişisel bir not yazılması gibi bir ayrıcalıkla tanışacaklardır.

Apple patent başvurusunu yaparken dijital kitapların avantajlarından bahsedip, daha maliyetli ve daha rahat taşınıp her fırsatta okunabileceğini vurgulamıştır.

Tabi ki patent başvurusunda yapılan maliyet ve kolayca taşınabilirlik özellikleri kayda değer verilerdir ancak dijital bir kitabın basılı bir kitabın yerini alıp almayacağını zaman gösterecektir.

Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>