444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Marka Tescil İşlemine Alan Adı Bedava Kampanyası

Sistem Patent Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşu Olarak,

Bizim için değerli ve bir o kadar öneme sahip olan marka sahibi tüzel kişi (bireysel) ya da kuruluşlarımız, Marka Tescil işlemi kapsamında başlattığımız ücretsiz domain kampanyamız ile, uzun uğraşlar neticesinde tasarladığınız markalarınızı koruma altına alarak hak sahibi olmak adına Marka(larınızın) Tescil işlemini kuruluşumuz tarafından gerçekleştirmeniz durumunda Domain Tescil işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirmekteyiz

Kampanyamız kapsamında Sistem Patent A.Ş.' mize göstereceğiniz ilgi ve alaka adına, siz değerli ve bizim için bir o kadar öneme sahip marka sahiplerimize şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Domain (Alan Adı) Nedir ? (com, com.tr ve net)

Domain(ler) (com, com.tr ve net ) yani diğer ismi ile Alan İsmi, internette yer almak adına sahip olmamız gereken bir kimliktir. 

‘‘Domain(ler), günümüzün bilim çağı koşullarında artık markaların değişmez kısacası olmazsa olmaz bir unsuru konumundadır. "

Alacağınız Domain(ler) özellikle uygun olması, kolay ve hatırda mevcut ve potansiyel müşterilerinizin sitenize erişilebilirliği bakımından oldukça önem teşkil etmektedir. Domain(ler), aynı süreçte sizin veya sahip olduğunuz kuruluşunuzun İnternette yer alan bir kimliğidir. Web sitenizin ismi ve adresi konumundadır. Bu adres olmadan mevut ve potansiyel ziyaretçileriniz mevcut sitenize erişim sağlayamaz. İnternette yer almak istemeniz dolayısı ile ilk olarak Domain(ler) temin etmeniz gerekmektedir. 

Sistem Patent A.Ş. olarak, sahip olduğunuz kuruluşunuza, tanınan veya üne sahip soy isminize markanız açısından halen domain’e sahip değilseniz en kısa zamanda almanızı önermekteyiz. Günümüzde pek çok kuruluş Domain(ler) işlemini zamanında gerçekleşmemesinden dolayı ya oldukça yüksek maliyetler karşılığında isimlerine sahip olmakta veya çok farklı ve uygun bulunmayan isimler ile kuruluşlarına web hizmeti açmaktadır. 

Sistem Patent A.Ş. olarak sizlere kampanyamız kapsamında Domain (com, com.tr adresi) hizmetini marka tescil işleminiz doğrultusunda ücretsiz olarak sunuyoruz.

Sistem Patent Anonim Şirketi...

 


 

Kampanyalar /kampanyalar.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>