444 22 41
  • İngilizce
  • Almanca
  • Türkçe

Apple Pencil Adına Bir Patent Daha

‘‘Apple şirketi apple pencil adına bir patentte daha sahibi oldu. Bu cihazı iPad Pro ile kullanan kişiler kullanımda bir hayli güçlük yaşıyorlardı. Fakat Apple bu husus hakkında çalışma içerisinde.’’
 
Apple'ın iPad Pro ve Apple Pencil ürünleri oldukça pahalı cihazlar. Fakat, Apple Pencil ile iPad Pro’nun muhteşem uyumu karşında pahalı olmasına rağmen uygun gibi.Lakin Apple Pencil adına iPad Pro'da uygun bir muhafaza bölümü yer almıyor. Apple Pencil kullanıcıları bu durumdan huzursuz olurken Patently Apple web sayfası bu durum hakkında yeni bir Apple patentine denk geldi. Apple, bu hususta beyin fırtınası yapıyor gibi.
 
Teknoloji devinin Pencil'ı koruma şekillerinden birisi, Smart Cover adlı iPad Pro kılıfı ile akla getirdi. Bu kılıf yardımı ile Pencil, tablette yer alacak. Bu durum klasik gibi olsa da Smart Cover akıllara gelince iş farklı oluyor. Patent müracaatında Apple, bu kapağın aşınması ve yıpranması bakımından kullanmayı akıllara getirdiği malzemeler ile alakalı yaptığı planları hakkında bilgi veriyor.
 
Yeni ürün Apple Pencil'da mıknatısın bulunacağı ve iPad Pro ile kullanılacak şekilde tasarımı yapılacağı da duyumlar arasında. Yalnız bu patentin müracaatında bulunulması bu çeşit bir ürünün hayata bulacağı manasına gelmiyor. En net bilgiler, Apple'ın Mart ayında yapacağı ifade edilen resmi olarak etkinliğinde kesinlik kazanacak. Patent konusunda merak ettiğiniz her şeyi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
 
 
Haberler /haberler.aspx

Hemen Başvurun!

Tescil veya Patent başvurunuz hakkında bilgi almak için formu doldurup hemen bize gönderin!

HİZMET LOGOLARIMIZ

Sistem Patent altında hizmet verdiğimiz markalar yanda listelenmiştir.

Smiley face
--%>